Collage

Hvad er Ninsei Do?

En voldelig barndom og et knivoverfald, udløste et intenst livslangt arbejde med at finde og senere udvikle et system til effektivt selvforsvar. Vejen førte over 11 forskellige kampstilarter med utallige lærere. Et svimlende antal teknikker og teorier blev afprøvet og kastet bort igen, og kun de bedste blev gemt. Fundamentet i Ninsei Do er en japansk stilart ved navn ninjutsu, men der er så mange flere lag i Ninsei Do, at vi ikke længere forbinder os med denne stilart. For en tilskuer vil det dog ligne ninjutsu eller karate, kungfu, aikido og judo – og så alligevel ikke. Der er noget der er anderledes som ikke lige kan sættes i bås. Dette ”noget” som er unikt for denne stilart, kan ikke og skal ikke forklares – det skal prøves!

Collage

Ingen konkurrence

Vi har ingen elementer af konkurrence eller mesterskaber. Ninsei Do's tekniske principper er anderledes end de er i både karate og judo, hvilket medfører at det er formålsløst og umuligt for Ninsei Do medlemmer at stille op i konkurrence under disse forbunds regler. Selvom vi altså ikke deltager i stævner og konkurrencer, så kommer du alligevel til at træne fri kamp 1 til 1 og 1 mod mange. Men først når du har trænet længe nok til ikke at skade dine modstandere. Vores træningsfokus er at lære dig selvforsvar egnet til gadens realiteter samt at give dig redskaber til at leve præcis det gode liv du ønsker dig.

Collage

Vi tager fat!

Næsten al Ninsei Do træning foregår som forsvar imod fysiske/psykiske angreb, så du må regne med, at vi tager fat! Vi har nogle få øvelser "primært styrke og balancetræning" der foregår uden en partner. Vi træner en hel del med våben, både for at lære at anvende dem, men især for at lære selvforsvar imod angreb med våben. Vi tilpasser selvfølgelig træningen til dit niveau, fordi det er vigtigt for os, at du bliver en del af fællesskabet, sammenholdet og venskabet som er rygraden i selve organisationen. Du vil derfor også opleve, at du bliver budt velkommen med både smil og håndtryk. Du vil ligeledes opdage, at alle er lige velkomne, uanset om du er pige/dreng eller mand/kvinde eller ung/ældre og har du hele familien med, så er I alle lige velkomne.